Legutóbbi frissítés: 2019. január 28.

Változás! Az adatvédelmi jogszabályok változása miatt számos intézmény adatvádelmi szabályzata is megváltozott. Minthogy versenybizottságunk igyekszik mindenben együttműködni az illetékes állami intézményekkel, kérjük, hogy minden pályázathoz mellékeljék a beküldők a versenyző nevezési lapját és szülője nyilatkozatát. E dokumentumok szerkeszthető változata innen tölthető le. Figyelem! Ez az információ az idei kiírásokban még nem szerepel!

Ez a verseny hivatalos honlapjának a kezdő oldala. Az itt található információk hivatalosnak tekinthetők.

Ezen az oldalon keresztül igyekszik a versenybizottság (viszonylag) naprakész tájékoztatást adni, segítséget nyújtani a sikeres pályázat elkészítéséhez és az eredményes felkészüléshez. Itt teszünk közzé a korábbi versenyekre vonatkozó adatokat - beleértve a feladatokról, az eredményekről és az eseményekről szóló tájékoztatásokat.

Az Általános iskola és a Középiskola menüpontok a verseny két (korosztályi) területének kiválasztására szolgálnak. Ez a szétválasztás áttekinthetőbbé teszi a keresést.

A verseny részletes története itt olvasható. Az általános iskolai és a középiskolai versenyek történetének rövid összefoglalói a megfelelő menüpont kiválasztása után találhatók meg.

A névadónkról szóló ismertető pedig csak itt jelenik meg.

A Kapcsolatok - a rendszeres frissítések ellenére is - olykor tartalmaznak már nem üzemelő címeket is. Remélhetőleg így is adnak némi segítséget!

Kellemes keresgélést kíván a honlap minden látogatójának a honlap felelőse:

Theisz György
fizika szaktanácsadó